VESPA PASTA EN PIZZA BAR

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 235 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Vespa Pasta en Pizza Bar. Meer weten? Ontdek meer

15 jun 2024 om 18:35 Ik bestelde een Pasta Vespa Deluxe maar kreeg er een met gewone ipv zongedroogde tomaten en spek ipv Parmaham
17 mei 2024 om 22:52 Voor mijn 1 ste keer dat ik daar heb besteld was super lekker
17 mei 2024 om 20:44 Lasagne besteld maar spaghetti gekregen. Alles was koud
4 feb 2024 om 14:48 Zeker 30 minuten later geleverd dan beloofd op zondagmiddag. Het zwart bun-broodje vind ik niet lekker. En de bestelde Cola-Zero was een regular..
22 jan 2024 om 19:59 Altijd super eten! Klein missertje gehad met een vergeten drankje maar dit is direct en correct opgelost. Toppers!
6 jan 2024 om 21:34 Ze kwamen 5m vroeger dan ik had besteld, fus flink op tijd. de pastas vonden we allemaal heel lekker.
29 dec 2023 om 19:35 Het eten ging normaal om 17u30 toekomen.Maar het is pas geleverd om 18u10 dus 40 minuten later
22 dec 2023 om 20:57 Alles was in orde. Zo snel mogelijk geleverd. Eten was super lekker zeker voor herhaling.
21 dec 2023 om 19:30 Eten is maar rond 18u toegekomen terwijl het om 17u15 moest geleverd. Was al koud.
18 dec 2023 om 21:02 1u45 minuten moeten wachten op onze bestelling. Eten was koud, burger was aangebrand. Echt niet de moeite waard.
9 dec 2023 om 16:53 Besteld voor 12u30 en pas toegekomen om 13uur Eten was in orde!
5 dec 2023 om 0:07 Super lekker zoals altijd! Kaas op de pasta was wel al gesmolten, wat natuurlijk niet hun fout is, dus best wel kaas apart vragen :)